Ønsker du hjelp – kontakt meg gjerne her

VELKOMMEN!

Enten du har hund, eller har planer om å skaffe en, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Går du med tanker om å skaffe en hund så lurer du kanskje på hva slags rase du skal kjøpe. Eller kanskje du vurderer en omplasseringshund og lurer på hvordan du skal gå frem? Kanskje venter du på en valp, og lurer på hvordan du skal forberede deg til hunden kommer, og hva lags utstyr hunden trenger. Eller har du spørsmål rundt hundehold – en utfordring rundt atferd du gjerne vil ha hjelp til – f.eks. hvis hunden din bjeffer i møte med andre, trekker i båndet når dere går tur, gjør utfall mot andre hunder, eller kanskje hunden din ikke liker å være alene hjemme?

Å endre adferdsmønster hos hund er absolutt mulig, og lar seg i de aller fleste tilfeller gjøre noe med. Hundens adferd er en reaksjon på hvordan den blir møtt og behandlet. Jeg hjelper deg å forstå hvorfor hundens adferd er slik den er, samt hvordan kommunisere godt med hunden – og lærer deg hvordan hunder kommuniserer.

Det kan oppleves svært frustrerende å ikke få til den adferden man ønsker. En vanlig årsak til at resultater uteblir er at man gjør noe som blir for mye for hunden å takle. Kanskje er aktivitetsnivået generelt for høyt, turene for lange, det kan være for høyt støynivå i hjemmet, hunden er for lenge alene, leiebåndet er for kort når dere går tur – for å nevne noe.

Det jeg tilbyr er enten Atferdskonsultasjon eller privattime.

Atferdskonsultasjon: Denne varer gjerne 2-4 klokketimer og da går vi gjennom alt du ønsker hjelp til. Vi snakker om hvorfor hunden oppfører seg som den gjør, hvordan du kan endre adferd, og hva du må gjøre for å oppnå endring. Du får i etterkant en grundig oppsummering og tips/råd på e-post, samt oppfølging (e-post eller telefon) i inntil to måneder (gjelder utfordringer relatert til initiell kontakt). Pris: kr. 2.500 (inklusive kjøring inntil 25 minutter hver vei). Kjøring utover 25 minutter en vei belastes kr. 100/t dvs. kjøring i eksempelvis 30 minutter hver vei koster kr. 200.

Vi blir enige om hvor vi skal møtes, og jeg kan gjerne komme hjem til deg slik at jeg får observere hunden i eget miljø. Vi går gjennom daglige rutiner, ernæring og eventuell sykdomshistorie slik at jeg får et så helhetlig bilde som mulig. Er det flere i husstanden så er det flott om så mange som mulig kan være med. Vi snakker om alt det du/dere trenger og ønsker, og går også en tur sammen for å se på hundens bevegelsesmønster, hvordan dere kommuniserer når dere er ute, og snakker gjennom det vi opplever på turen. I etterkant av møtet vårt sender jeg en grundig skriftlig oppsummering hvor jeg går gjennom alt vi har snakket om, og denne vil inkludere utfyllende forklaringer på hundens adferd, hvordan du skal forholde deg, og hva du konkret skal gjøre. 2-3 uker etter møtet tar jeg kontakt med deg pr. telefon eller epost for en oppfølgingssamtale, hvor vi eventuelt kan justere, diskutere opp/nedturer i treningen og videre råd. Veien etter det avhenger av situasjonen, og av hva du eventuelt måtte ønske. Oppfølging i inntil 2 måneder er inkludert.

Privattime: Enkeltime varer 45 minutter, og dobbel time 90 minutter og her følger det ikke med noe i etterkant. Enkeltime koster kr. 600, og dobbeltime kr. 1.000. Timer utover dette koster kr. 400/t (dvs. 135 min=1400, og 180 min=1800.). Jeg tar ikke noe for kjøring i inntil 25 minutter hver vei (utover dette faktureres kr. 100 hver vei ref. ovenfor).

Enkel eller dobbeltime kan passe for deg som ønsker en kort gjennomgang av ting du lurer på, og råd og tips rundt hvordan endre adferd.

Hvis du ikke er sikker på hva som passer for deg så kan vi i fellesskap finne ut dette underveis. Vi velger det som er beste løsning for deg (også økonomisk sett).

Send meg gjerne en melding hvor du kort beskriver hva du ønsker bistand til- enten ved å fylle ut nedenfor, eller sende epost til cecilie@gladhundblogg.no.

Du er også velkommen til å sende sms- eller ringe meg på mobil 452 50 741 for en uforpliktende prat og/eller eventuell avtale.

Alle ønsker vi det beste for hundene våre, og jeg gleder meg til å møte deg og din hund.

Ser frem til å høre fra deg!