Ønsker du hjelp – kontakt meg gjerne her

Har du hund, eller planer om å skaffe en? Eller har du spørsmål rundt hundehold? Kanskje har du en utfordring rundt atferd du gjerne vil ha hjelp til – f.eks. hvis hunden din bjeffer i møte med andre hunder, er utagerende, nervøs, eller trekker i båndet når dere går tur?

Fortvil ikke – det å endre adferdsmønster hos hund er absolutt mulig, og lar seg i de aller fleste tilfeller gjøre noe med. Du må først finne ut hvorfor hunden gjør som den gjør, og deretter hva som skal til for å endre adferden du ikke trives med. Veien etter det består av trening og tålmodighet – og en generøs tidshorisont.

Vi ønsker alle det beste for hundene våre. Det kan oppleves svært frustrerende å ikke få til den adferden man ønsker hos hunden. Det sannsynlige svaret på hvorfor resultatene uteblir, eller man ikke får de resultatene man streber etter, er at man gjør noe feil.

Jeg kan hjelpe deg med å forstå hvorfor hunden oppfører seg som den gjør, og gi deg råd og tips for hvordan lære hunden den atferden du ønsker.

Én konsultasjon med meg varer gjerne et par – tre timer. Vi kan møtes hvor det passer best for deg (gjerne hjemme hos deg) slik at jeg får observere hunden i dens eget miljø. Når vi treffes observerer jeg hundens adferd, og vi går gjennom hundens bakgrunn, daglige rutiner, ernæring og eventuell sykdomshistorie slik at jeg får et så helhetlig bilde som mulig. Er det flere i husstanden så er det flott om så mange som mulig kan være med. Før vi skilles vil du få konkrete tilbakemeldinger og tips, og vi lager en plan for hvordan komme dit du ønsker. 2-3 uker etter møtet tar jeg kontakt med deg pr. telefon eller epost for en oppfølgingssamtale, hvor vi eventuelt kan justere, diskutere opp/nedturer i treningen og videre råd. Veien etter det avhenger av situasjonen, og av hva du ønsker.

Send meg gjerne en melding hvor du kort beskriver hva du ønsker bistand til- enten ved å fylle ut nedenfor, eller sende epost til cecilie@gladhundblogg.no. Du kan også gjerne sende sms- eller ringe meg på mobil 452 50 741 for en uforpliktende prat og eventuell avtale.

Ser frem til å høre fra deg!