Ønsker du hjelp – kontakt meg gjerne her

Har du hund, eller planer om å skaffe en? Eller har du spørsmål rundt hundehold? Kanskje har du en utfordring rundt atferd du gjerne vil ha hjelp til – f.eks. hvis hunden din bjeffer i møte med andre hunder, trekker i båndet når dere går tur, eller ikke liker å være alene hjemme?

Å endre adferdsmønster hos hund er absolutt mulig, og lar seg i de aller fleste tilfeller gjøre noe med. For å bli i stand til å legge en plan for hva som skal til for å endre adferden du ikke trives med må du forstå hvorfor hunden oppfører seg som den gjør. Veien etter det består av trening og tålmodighet – og veldig ofte også en generøs tidshorisont fordi endring som regel tar tid.

Vi ønsker alle det beste for hundene våre. Det kan oppleves svært frustrerende å ikke få til den adferden man ønsker hos hunden. En vanlig årsak til at resultater kan utebli, eller man ikke får de resultatene man streber etter, er at man gjør noe som blir for mye for hunden å takle. Kanskje er aktivitetsnivået generelt for høyt, turene for lange, det kan være for høyt støynivå i hjemmet, hunden er for lenge alene, leiebåndet er for kort når dere går tur – for å nevne noe.

Jeg kan hjelpe deg med å forstå hvorfor hunden oppfører seg som den gjør, og gi deg råd og tips slik at du kan kommunisere bedre med hunden din – og hjelpe deg å lære hunden din den atferden du ønsker.

Det jeg tilbyr er enten Atferdskonsultasjon eller privattime.

Selve atferdskonsultasjonen varer gjerne 2-3 klokketimer med påfølgende grundig oppsummering og tips/råd på e-post, samt oppfølging (e-post eller telefon) i etterkant i inntil et halvt år (gjelder utfordringer relatert til initiell kontakt). Pris: kr. 2.500 (inklusive kjøring inntil 30 minutter hver vei. Utover dette belastes kr. 100/t dvs. kjøring i eksempelvis 45 minutter hver vei koster kr. 100*2). Vi blir enige om hvor vi skal møtes, og jeg kan gjerne komme hjem til deg først slik at jeg får observere hunden i eget miljø. Når vi treffes observerer jeg hundens adferd, og vi går gjennom daglige rutiner, ernæring og eventuell sykdomshistorie slik at jeg får et så helhetlig bilde som mulig. Er det flere i husstanden så er det flott om så mange som mulig kan være med. Vi snakker om alt det du trenger og ønsker, og går også en tur sammen for å se på hundens bevegelsesmønster, hvordan dere kommuniserer når dere er ute, og snakker gjennom det vi opplever på turen. I etterkant av møtet vårt sender jeg en grundig skriftlig oppsummering hvor jeg går gjennom alt vi har snakket om, og denne vil inkludere utfyllende forklaringer på hundens adferd, hvordan du kan forholde deg, og hva du konkret kan gjøre. 2-3 uker etter møtet tar jeg kontakt med deg pr. telefon eller epost for en oppfølgingssamtale, hvor vi eventuelt kan justere, diskutere opp/nedturer i treningen og videre råd. Veien etter det avhenger av situasjonen, og av hva du eventuelt måtte ønske.

Privattimer kan være enkel på 45 minutter, eller dobbel time på 90 minutter og her følger det ikke med noe i etterkant. Enkeltime koster kr. 600, og dobbeltime kr. 1.000. Jeg tar ikke noe for kjøring i inntil 30 minutter hver vei (utover dette faktureres kr. 100 hver vei ref. ovenfor).

Send meg gjerne en melding hvor du kort beskriver hva du ønsker bistand til- enten ved å fylle ut nedenfor, eller sende epost til cecilie@gladhundblogg.no. Du kan også gjerne sende sms- eller ringe meg på mobil 452 50 741 for en uforpliktende prat og/eller eventuell avtale.

Ser frem til å høre fra deg!